Flinke schade na ongeval op kruising in Nederweert

Nederweert – De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.10 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Molenberg in Nederweert.

Op de kruising met de Rijksweg Zuid (nabij Sluis 15) waren een bestelbus en personenauto met elkaar in botsing gekomen. Door de klap belandde de auto in een naastgelegen weiland waar schapen stonden te grazen en de bestelbus in de berm.

Een man is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De schade was aanzienlijk. Beide voertuigen waren flink beschadigd geraakt en ook het hekwerk van het weiland was deels platgereden.

De auto’s zijn door een bekende door middel van een heftruck elders ondergebracht. Het hekwerk is intussen ook weer hersteld zodat de schapen weer overal kunnen grazen. Er zijn geen dieren gewond geraakt.

Bekijk een video: https://youtu.be/5x3aaygSwPA