Een dagje de handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Algemeen Nederweert Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023 weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights. Punt Welzijn nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken bij de klussen die dat weekend in Weert en Nederweert plaatsvinden. Je krijgt er veel waardering van de organisaties voor terug.

Activiteiten in het Weerterland

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om verlichting te vervangen bij een scouting, of een pétanque club te helpen bij het onderhoud van hun banen? Help je liever met het snoeien van een haag bij een tennisclub of het lenteklaar maken van de binnentuin van een zorgcentrum? Gaat jouw interesse uit naar het helpen bij een gezellige hightea voor senioren? Bij al dit soort activiteiten in het Weerterland kun je aan de slag tijdens NLdoet. Je kunt je alleen aanmelden, of samen met vrienden, collega’s of familie.

Aanmelden

Heb jij interesse in het meedoen aan een leuke klus tijdens NLdoet? Zoek dan verder op de website www.nldoet.nl en meld je aan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie