Hubert I nieuwe prins van V.V. de Moêzevângers

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Hubert (I) Janssen is de nieuwe prins van V.V. de Moêzevângers op Laar. Huber I woont op de Rietstraat, dichtbij het cafe, dus dat is erg handig.

Hubert heeft een vriendin en dat is Roos Koppen. Ze woont in Tungelroy. In het dagelijks leven werkt Hubert bij Van de Kruijs in Weert. Daar doet hij vooral gaten graven met de graafmachine. Het liefst schept hij flink in de grond, vandaar de orde van de ‘Volle bak’.

Als Hubert niet hoeft te werken gaat hij graag een potje bier drinken met vrienden. Verder zit de Vastelaovendj in zijn bloed. Hij speelt tijdens de Bonte Avond, zit in de raad van elf, zit in het bestuur van de vereniging en begeleidt hij de jeugd. Verder geeft hij iedere zondagmorgen zwemles bij de IJzeren Man (DSO). Dat is voor een zwemclub voor mensen met een beperking.

Hubert wordt ondersteund door zijn adjudanten. Dan zijn Mark Janssen, samen met zijn vrouw Fanny. Zijn tweede adjudant is Dennis Kurvers, samen met zijn vrouw Floor. De derde adjudant is Simone Janssen met haar vriend Robbert. En de vierde adjudant is Bob van Nieuwenhoven samen met Linda.

Het devies luidt: “Graven en Zwummen doon ig gaer en met un fiesje is niks mis, Mer de vastelaovendj op laor, det is het allerschoenste waat er is!!”.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie