Jorn I nieuwe jeugdprins van V.V. de Moêzevângers Laar

Foto via: V.V. de Moêzevângers

Op zaterdag 7 januari 2023 maakte V.V. de Moêzevângers Laar tijdens een gezellige en spannende uitroeping bekend dat jeugdprins Jorn I dit jaar voorop zal gaan tijdens de vastelaovendj op Laar. 

Na een spannende act, welke begeleid werd door dansacts van de mini, midi en maxi Laorder muuskes, werd de jeugdgroep van 2023 bekend gemaakt aan het publiek. De jeugdprins, jeugdvorstin, adjudanten en jeugdraad werden vol trots gepresenteerd en geïnstalleerd in het Moêzepelies. 

Jeugdvorstin Isa, een echte Vastelaovendj-fan, werd als eerste geïnstalleerd door vorst Geert. Samen met haar broertje Juul en ouders Sandra en Karel woont zij op de Laarderschans. Vorstin Isa gaat naar school op IKC Laar en probeert daar wat bij te leren van meester Albert. In haar vrije tijd houdt Isa ervan om te tekenen en op de bank te Netflixen. 

Daarna was het de beurt aan jeugdprins Jorn I, hij woont met zijn broertje Stef, zusje Iris en ouders Marjon en Paul in de prinselijke residentie aan de Boeketweg. Buiten het leren om bij juf Maud op IKC Laar, is Jorn geen onbekend gezicht in het verenigingsleven op Laar. Zo voetbalt hij bij SV Laar, trommelt hij bij schutterij Sint Sebastianus Laar en vier hij graag vastelaovendj. Voor Jorn staat het samen plezier maken voorop.

Dat wil hij dit jaar graag doen in zijn orde van ‘’t teamspeulerke’. Het devies dat jeugdprins Jorn I door heel Weert zal laten horen luidt als volgt; Stâmpe, schete, trómmele….op Laor laote vae ’t flînk rómmele!

Samen met adjudanten Tim en Milan en de jeugdraad (Amber, Harvey, Isa, Loïs, Jill, Djayden, Lynn) gaan zij er een heel mooi vastelaovendjsseizoen van maken op Laar.