Jeugdprins Sem en jeugdprinses Eef van V.V. De Zoatmaale Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 14 januari 2023 zijn tijdens de Jeugd Bonte Middag bij V.V. De Zoatmaale in Stramproy jeugdprins Sem Janshen en jeugdprinses Eef Craemers uitgeroepen.  

Samen met hun adjudanten Tuur Palmen en Linn Timmermans, jeugdvorst Jop Gitmans en de jeugdraad, gaan ze er in Rooj een onvergetelijke Vastelaovendj van maken. En dat alles onder hun devies: Mèt de bal oppe taart, gaon wae same knalhaard! 

V.V. De Zoatmaale biedt jeugdprins Sem en jeugdprinses Eef zondag 22 januari 2023 een receptie aan van 11:11 tot 15:11 uur in het gemeenschapshuis De Zaal te Stramproy, waar er voldoende gelegenheid is om hen te komen feliciteren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie