BAL verliest in drukke Sporthal Boshoven

Plaats een reactie

Zondagavond namen de mannen van Basketbal Academie Limburg het op tegen grootmacht Donar uit Groningen.

Beslissend eerste kwart

In een goed gevulde en gezellige Sporthal Boshoven bleek het eerste kwart beslissend. Het jonge team van BAL kwam niet door de verdediging van Donar heen en het kwart werd afgesloten met een duidelijk verschil: 8-23.

In het tweede kwart wisten de mannen van BAL de ring beter te vinden. De teams gingen rusten bij een stand van 21-42.

Na de rust was het verschil tussen beide teams klein, maar de voorsprong van Groningen bleef rond de 25 punten. Via 39-64 werd de eindstand uiteindelijk 52-78.

Volgende thuiswedstrijd

De volgende thuiswedstrijd van BAL wordt gespeeld op zaterdag 4 februari. Dan komt om 20:00 uur regerend landskampioen ZZ Leiden op bezoek in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.