Kiwi Outdoor verhuist naar de Stationsstraat

Algemeen Economie Weert Winkelen 2 reacties 1 min. leestijd

Op 26 januari 2023 hebben Rien Kwaks eigenaar van Kiwi Outdoor (huurder) en Rian Schonkeren van Antje van de Statie BV (verhuurder) hun handtekening gezet onder het huurcontract Stationsstraat 17-19 in Weert.

De komende maanden worden de nu nog leegstaande panden omgebouwd tot een prachtige winkel waar vanaf 1 september 2023 alles te verkrijgen is op het gebied van outdoor artikelen. Tot deze tijd ben je uiteraard van harte welkom op de bestaande locatie aan de Wilhelminasingel 8.

Eigenaar Rien: “Ik ben blij met de huur van dit nieuwe en met name grotere pand aan de Stationsstraat. De huidige winkel werd vanwege groei te klein.”

Bij Kiwi Outdoor kun je terecht voor een ruim assortiment aan outdoor kleding, wandelschoenen, kampeer- en reisartikelen voor zowel de meer eisende buitensporter als voor dagelijks gebruik. Een mooie impuls voor extra publiek in de Stationsstraat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties