Man die niet thuishoort op AZC Baexem staande gehouden

112 Algemeen Leudal Regio 8 reacties 1 min. leestijd

Baexem – De politie heeft dinsdag een man, die niet thuishoorde op het AZC in Baexem, staande gehouden.

Bij de politie was een melding van de beveiliging binnengekomen dat op het AZC-terrein een persoon aanwezig was die zich verbaal agressief gedroeg. Ook vertoonde de man zeer vervelend gedrag, aldus de Vreemdelingenpolitie Limburg.

De persoon in kwestie werd staande gehouden en weigerde zich te identificeren, waardoor het onbekend was of de persoon een bewoner van het AZC was. Bewoners van het AZC mogen natuurlijk ook bezoek ontvangen. Het bezoek moet zich dan melden bij de receptie. Alleen de lastige man was niet bekend bij de receptie.

Tijdens de controle van de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) bleek dat de man geen bewoner van het AZC in Baexem betrof, maar dat hij op een AZC elders in Nederland thuishoorde.

Omdat de persoon gesignaleerd stond voor DNA-afname, werd hij meegenomen naar het politiebureau in Roermond.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
8 reacties