Munttheater viert eenmalig Nationaal Theaterweekend in februari

Voor € 10,- naar een theatervoorstelling

Foto door Hans Boddeke

Komend weekend – 27, 28 en 29 januari 2023 – is het Nationaal Theaterweekend. Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je voor slechts € 10,- van een voorstelling van je keuze in een theater bij jou in de buurt.  In het Munttheater zijn dan de jaarlijkse Boonte Aovendje van V.V. de Rogstaekers. Dit betekent dat de inwoners van Weert niet kunnen profiteren van de jaarlijkse gezamenlijke landelijke actie om een heel weekend voor € 10,- naar een professionele theatervoorstelling te gaan.

Verschuiving van het weekendaanbod

Omdat de directie van het Munttheater het belangrijk vindt dat alle inwoners van Weert ook van dit leuke laagdrempelige aanbod kunnen profiteren, ‘verschuiven’ zij het weekendaanbod een beetje. Als je dit weekend tussen 27 en 30 januari via de website kaartjes koopt voor onderstaande voorstellingen in februari betaal je slechts € 10,- per stuk.

Voor iedereen

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest. Munttheater, daar wil je zijn!

Meer informatie

Let op: dit aanbod geldt alleen tijdens dit weekend. Daarna is de prijs weer zoals vanouds.

Kijk voor meer informatie op www.munttheater.nl/10eurovoorstelling of bel met de Theaterkassa via 0495-513575 (bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur).