Politie Weert doet drie drugsvangsten

2 reacties
Foto via politie Weert (@politie_weert)

Afgelopen nacht heeft de politie Weert tijdens een controle van een personenauto een flinke hoeveelheid drugs aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om harddrugs, maar dat moet nog officieel worden vastgesteld.

In de auto zaten twee personen en ze zijn allebei aangehouden. Op het moment dat de politie een stopteken gaf, werd een zak met drugs uit het raam gegooid. De inhoud van de zak werd in beslag genomen, zo meldt de politie via social media.

Na de controle heeft de politie Weert samen met de politie Roermond een inval gedaan bij een woning in Roermond. Hier troffen agenten wederom een flinke hoeveelheid (hard)drugs aan. Uit officiële tests zal moeten blijken wat voor soort drugs het precies is. De bewoner werd aangehouden.

Er werd in de woning nog een man aangetroffen. Deze man bleek te zijn veroordeeld. Hij was gevlucht en had nog een gevangenisstraf open staan. De man werd aangehouden zodat hij alsnog zijn gevangenisstraf van ruim een jaar kan uitzitten.

Afgelopen donderdag hebben agenten van de politie Weert ook nog ruim 5 kilogram cocaïne aangetroffen tijdens een controle van een personenauto. Daarbij is één verdachte aangehouden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties