Prijsuitreiking kleur- en tekenwedstrijd Speelotheek Keent

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen weekend werden de prijzen uitgereikt aan kinderen die deel hadden genomen aan de kleur- tekenwedstrijd van Speelotheek Keent. In de categorie jonger dan 9 jaar vielen Adam, Yigit en Tanem in de prijzen. Bij de kinderen ouder dan 9 jaar mochten Mohammedamine, Sanne en Elena een mooi versierd tasje met inhoud in ontvangst nemen. Deze tasjes werden uitgereikt door de oudste (88) en jongste (9) vrijwilliger van de Speelotheek.

Speelotheek Keent

De Speelotheek is nu zes weken open. Inmiddels is het op vrijdag en zaterdag een gezellige drukte in het Keenter Hart. Er zijn al 65 leden die geregeld komen spelen en spelletjes, knutselkisten of verjaardagsboxen uitzoeken. Ook verschillende grootouders hebben de weg naar de Speelotheek gevonden, drinken een kopje koffie, spelen een spel met de aanwezige kinderen of lenen een spel omdat hun kleinkinderen op bezoek komen.

Uitbreiding

Eind januari wordt de Speelotheek uitgebreid met constructiematerialen, baby- en peutermateriaal en wereldspelmateriaal. Iedereen kan lid worden. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 1 per jaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie