Waar koop je in Weert het lekkerste brood?

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (VadimVasenin)

Van maandag 16 t/m zondag 22 januari is het de Week van het Brood. Een week waarin door bakkers in heel Nederland de liefde voor brood weer wordt aangewakkerd. Brood is immers gezond én lekker, aldus het Nederlands Bakkerij Centrum.

Volkoren, vol vezels, vol smaak

In 2023 staat de Week van het Brood vooral in het teken van volkorenbrood. Het motto is: ‘Volkoren, vol vezels, vol smaak.’ Veel mensen associëren volkorenbrood immers wel met een gezonde keuze, maar niet per se met een lekkere smaak. Dat is jammer, want ook volkorenbrood zit volgens het Nederlands Bakkerij Centrum vol smaak! Dat maakt het zo na de feestdagen niet alleen een gezonde, maar ook een lekkere keuze.

De komende week kun je dan ook op diverse plekken en manieren gewezen worden op de vele voordelen van (volkoren)brood. Zo zetten ze bij Echte Bakker Snijders iedere dag één van hun volkorenbroden in het zonnetje en zijn bij Bakkerij Broekmans de volkorenbroodjes deze week extra voordelig.

Peiling

Maar de echte vraag tijdens deze Week van het Brood is natuurlijk: waar in de gemeente Weert koop je nu het lekkerste brood?


Bekijk je dit bericht via de WdG-app en wil je stemmen? Klik dan hier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie