RKSVV Swartbroek op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

RKSVV Swartbroek is op zoek naar een gedreven hoofdtrainer voor RKSVV 1 vanaf het seizoen 2023-2024. De relatief jonge selectie komt uit in 5e klasse – C waar ze op dit moment op een tevreden vijfde plek staan.

Onder leiding van Piet Hoebergen strijden de spelers dit seizoen nog voor een periodetitel. Aan het eind van dit seizoen zal Piet Hoebergen na zes seizoenen afscheid nemen van de club.

RKSVV Swartbroek is een relatief kleine, maar sfeervolle club, gelegen in kerkdorp Swartbroek. RKSVV bestaat op dit moment uit vier teams, waarvan één damesteam en één veteranenteam. Het tweede team van de club is in het seizoen 2021-2022 kampioen geworden. Dit seizoen komen ze uit in de 6e klasse – 14, waar ze meedoen om een plekje in de middenmoot.

De trainer die ze zoeken

  • Is communicatief vaardig naar spelers, begeleiding en bestuur op een hedendaagse manier;
  • Heeft een uitgesproken spelopvatting en is in staat om deze, in samenspraak met en afgestemd op de kwaliteiten van het team, tot uitvoering te brengen;
  • Zorgt voor optimale fitheid van spelers door weloverwogen seizoens- en trainingsopbouw;
  • Is in staat de jonge, talentvolle groep een volgende stap in de ontwikkeling te laten maken;
  • Verzorgt de trainingen van het eerste elftal (optioneel de hele selectie) op dinsdagen en donderdagen;
  • Coacht en begeleidt het eerste elftal op wedstrijddagen.

Mocht je interesse hebben of heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met voorzitter Will van de Boel (0651362764) of Secretaris Joris de Borgie ([email protected]).

Voor actuele informatie kun je ook een kijkje nemen op de website www.rksvv.nl.