Tren I nieuwe jeugdprins van V.V. De Vêrkusköp

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

In Buurthuis Moesel werd zaterdag de nieuwe jeugdprins van V.V. De Vêrkusköp bekend gemaakt. Het is Tren I die dit jaar Weert-Zuid op z’n kop gaat zetten.

Tren Passage is 1 x 11 jaar oud. Hij is een zoon van Roy en Madelène Passage en heeft twee zussen, namelijk Lotte en Sanne. Samen wonen ze op de Willem de Rijkestraat.

Doordeweeks is Tren al jarenlang ‘de hendjigste’ op Brede School Moesel. Hier zit hij nu in groep 8 bij juf Milan. In zijn vrije tijd is Tren ieder weekend te vinden bij scouting St. Maarten. Op de andere dagen van de week maakt hij graag wat muziek op zijn drumstel. De rest van het huishouden geniet gezellig mee. Daarom heeft de kersverse jeugdprins de orde ingesteld van: De Drummendje Scout.

Daarnaast heeft Tren ook een mooi devies waarmee hij deze Vastelaovendj mee voorop gaat. Dat heeft alles te maken met zijn hobby’s: “Met mich as drummendje scout vuuërop, wurdj dieëze Vastelaovendj kej top!”.

De Vastelaovendj wordt natuurlijk samen gevierd met de jongens en meisjes van de jeugdraad, maar Tren heeft ook nog twee adjudanten die samen met hem er een fantastisch seizoen van gaan maken. Het zijn Tijs Salmans en Rens Vanderfeesten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie