Uitgebreid Proeflokaal van Weerter Stadsbrouwerij geopend

Klinkende bierglazen in honderdvoud, zaterdag bij de Weerter Stadsbrouwerij aan de Parallelweg. Het was tijd om het uitgebreide Proeflokaal officieel te openen. Niemand minder dan burgemeester Vlecken was aanwezig voor de opening.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitbreiding van het proeflokaal. Het voormalige pand van Garage Van de Kruijs aan de Slachterijstraat is bij het reeds bestaande proeflokaal gevoegd. En dat biedt mogelijkheden. Denk aan extra zitplaatsen, (24) tapkranen en een stokerij.

Bij een lekker biertje hoort ook een hapje. Om de beleving compleet te maken van een lekker zelfgemaakt biertje uit de ketels van de Stadsbrouwerij worden er ook in eigen keuken gerechtjes gemaakt die bij een biertje passen.

Stokerij

Ook de Brouwschuur, waar het Proeflokaal het pand mee deelt, maakt momenteel een uitbreiding mee. In een nieuwe stokerij kunnen vanaf nu onder andere Wieërter whisky, rum en gin worden gemaakt.

Biertuin

Iedereen kan nu gaan genieten van het uitgebreide Proeflokaal. Maar er zijn nog meer ontwikkelingen op komst. Naast het pand van de Brouwschuur komt in de loop van dit jaar ook nog een biertuin. Dan kun je in de buitenlucht genieten van een hapje en een drankje.

Volg alle ontwikkelingen via: https://www.facebook.com/debrouwschuur.

Een sfeerimpressie: https://youtu.be/GaKv4FUfFMM