V.V. de Geknakdje Stieël veilt 100 jaar Vastelaovendj historie

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op vrijdag 20 januari 2023 veilt V.V. de Geknakdje Stieël 100 jaar Vastelaovendj Historie uit Café de Harmonie. Ten bate van de Wieërter Wichter Vastelaovendj wordt dan de oude vastelaovendjwand van het café onder de hamer gebracht.

Unieke veilingstukken

Om 20:11 start de veiling waarbij je kans maakt om unieke stukken in handen te krijgen. Benieuwd naar wat er allemaal geveild gaat worden? En of jij of jouw vereniging zelf misschien wel onderdeel uitmaakt van de veilingitems?

Neem dan alvast een kijkje in de veilingcatalogus op https://deharmonieweert.nl/vastelaovendj-veiling. Op 20 januari ben je vanaf 19.30 uur welkom in Café de Harmonie om de stukken in levende lijve te bewonderen.

Opbrengst voor de jeugd

De complete opbrengst van de veiling zal verdeeld worden onder de jeugdafdelingen van de Weerter Vastelaovendjverenigingen. Ook is het tijdens de avond mogelijk om een vrije donatie te doen aan de Wieërter Wichter Vasteloavendj. De jeugd heeft immers de toekomst!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie