Vastelaovendj op Fatima met onder andere John Tana

Zaterdag 28 januari 2023 is het feest op Fatima. Om 19.11 uur is er een receptie voor het jeugdprinsenpaar van basisschool de Kameleon. Iedereen is van harte welkom om de hoogheden te komen feliciteren. De receptie wordt opgeluisterd door Kepel Gootgemootj en DJ Marco Stals. 

Bekende artiesten

Daarna barst het feest los en zullen diverse artiesten het podium betreden. Onder hen zijn maar liefst 3 LVK-deelnemers: Deindânger, Mark Gruijthuijsen en Stefan Wolter. Ook is het bekende Weerter duo Ed & Frans aanwezig. Niemand minder dan de inmiddels in heel Limburg befaamde John Tana uit Maastricht zal de avond uiteindelijk tot een spectaculair einde brengen.

Praktische informatie

De organisatie van deze feestavond is in handen van Buurtvereniging Fatima, die dit jaar haar 40-jarig bestaan viert. Het feest vindt plaats in Buurthuis Fatima, aan de Nieuwstraat 11 in Weert. Iedereen is welkom en de entree is geheel gratis. Maar let op: vol = vol!