Wereldkankerdag en open dag bij Toon Hermans Huis in Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Toon Hermans Huis Weert

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt.

De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden … Kortom, kanker raakt iedereen. Jou dus ook.

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. (THHW) geeft ook dit jaar een kleine attentie aan mensen die getroffen zijn door de ziekte. De gastvrouwen van het THHW brengen deze week iedere dag een attentie naar de patiënten van de dagbehandeling oncologie van het SJG en het OECW.

Zondag 5 februari Open Dag Toon Hermans Huis Weert

In het kader van Wereldkankerdag houdt het Toon Hermans Huis Weert e.o. aan de Graaf Jacobstraat 1 op zondag 5 februari tussen 10.30 en 15.30 uur een open dag. De gastvrouwen en -heren staan klaar om jou onder het genot van een kopje koffie of thee alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de vele activiteiten die er georganiseerd worden.

Alle ruimten in het huis zijn te bezoeken en in elke ruimte maak je kennis met het aanbod aan activiteiten zoals schilderen en creatieve expressie, wellness (ontspannings-, gezichts- en voetmassages), Jin Shin Jyutsu (Japanse ontspanningsmethode) en een nieuwe ontspannende activiteit, Qi Gong.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie