Wie stuur jij deze week een lief briefje?

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (deyangeorgiev2)

Vandaag, op zaterdag 14 januari, start de Week van de Lieve Briefjes. Tot en met vrijdag 20 januari wordt iedereen opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. Nieuw in 2023 is dat de speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) op talloze plekken in Nederland af te halen zijn. Zo ook bij de bibliotheken in Weert, Nederweert, Budel en Maarheeze.

Hartverwarmende acties

Iedereen wordt blij van een briefje met een lieve boodschap en er kunnen er niet genoeg van worden verspreid. Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is dan ook om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee.

Bekijk hier de complete lijst en kaart met afhaalpunten voor de gratis ansichtkaarten die speciaal voor de Week van de Lieve Briefjes zijn ontwikkeld. Lukt het je niet om ze af te halen? Dan kun je ze ook online bestellen. Naar wie ga jij een lief briefje sturen?

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie