Albert Heijn Heerschap Muntpassage straks weer als nieuw

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 4 reacties 2 min. leestijd
Het team van Albert Heijn Heerschap Muntpassage | Fotograaf: Flitzer fotografie

De Albert Heijn in het winkelcentrum Muntpassage sluit donderdag 23 februari om 15.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens binnen de bestaande muren flink verbouwd. 

Er komt een compleet nieuw interieur en dankzij een lichtstraat valt er straks daglicht naar binnen. De feestelijke opening vindt plaats op dinsdag 7 maart om 11:00 uur. “Het wordt een gezellig feest. De hamster komt en de eerste 150 klanten krijgen een kruimel-puddingvlaai”, aldus supermarktmanager Hannie Cuijpers.

De winkel is sinds kort van franchisenemer Stan Heerschap. Alle medewerkers zijn in dienst gekomen bij de Heerschap Groep die nu zes winkels in Weert en omgeving heeft. Albert Heijn Heerschap Muntassage krijgt, net zoals de andere Heerschapwinkels in Weert, het nieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak.

Vers

Het versplein van de vernieuwde winkel wordt lekker ruim van opzet. Het versaanbod zal groot en gevarieerd zijn, met ook veel verspakketten en maaltijden. De nieuwe broodafdeling zal het bekende Bakkerij Heerschapassortiment bieden. Klanten vinden er dan broden zoals Sublime en vlaaien zoals de rijstevlaai met slagroom. Ook komt er in de hal een speciaal assortiment to go met keuze uit koffie, broodjes, fruit, snacks en sapjes. Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Heerschap Moesel (Oranjeplein 225), Albert Heijn Heerschap Boshoven (Boshoverweg 59) en Albert Heijn Heerschap Leuken (Sint Jobplein 2).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties