Win kaarten voor Those Were The Days in De Bosuil

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto: Those were the days in de Bosuil | Fotograaf: Maurice Moonen

Winactie – Zaterdag 18 maart zijn Joep Roelofsen en Phil Aspers terug in de Bosuil met een nieuwe editie van Those Were The Days.

Those Were The Days is een avondje uit waarbij je je weer helemaal waant in de 80’s, 90’s en 00’s. Uiteraard de allerbeste muziek uit die tijd maar óók de videoclips, reclames en films zie je die avond voorbij komen op de schermen in de zaal.

Bij een vierde editie mag je wel spreken van een traditie en Joep en Phil zijn trots om te merken dat het enthousiasme en daarmee de vraag naar tickets alleen maar toeneemt. Vorige week heeft de Bosuil namelijk in overleg met de twee dj’s de zaalindeling aangepast zodat er meer mensen bij kunnen zijn op 18 maart.

Wil jij er ook bij zijn? Weertdegekste mag 2×2 tickets weggeven voor deze 4e editie op 18 maart. Geef antwoord op onderstaande vraag en wellicht ben jij de gelukkige.

Welke kleur shirt dragen Joep en Phil in de aftermovie van vorig jaar? Vind jij het gokje wagen te spannend en wil je jezelf verzekeren van tickets? De allerlaatste tickets scoor je via https://www.debosuil.nl/programma/thosewerethedays23/.

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande prijsvraag en maak kans op twee gratis kaarten voor een geweldig avondje uit. WdG mag 2 x 2 gratis kaarten verloten.

Update: de prijsvraag is helaas afgelopen. Dit zijn de winnaars:

  • H. Poel
  • J. Kusters

Bekijk je dit bericht via de app en wil je deelnemen? Klik dan op deze link.

Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 19 februari 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie / De Bosuil. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een e-mail en hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie