Basketbal in Cranendonck

Algemeen Cranendonck Sport Reageer 1 min. leestijd

Cranendonck – Op donderdag 2 maart start in de gemeente Cranendonck basketbaltraining voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar. Een mooie samenwerking van Basketbal Academie Limburg met sportclub Zurrik Sportief uit Soerendonk. Hiermee wil Basketbal Academie Limburg het basketbal weer terug op de kaart zetten in de gemeente Cranendonck.

Elke donderdag les

Elke donderdag kunnen de kinderen van 19:00 – 20:00 uur terecht in Sporthal Soerendonk, Van Schaiklaan 1B. De eerste drie proeflessen zijn gratis, daarna bedragen de kosten € 15 per kwartaal. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Interesse

Interesse gewekt als deelnemer of sponsor van dit initiatief? Neem contact op met: [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie