Bekerwedstrijd BAL-vrouwen tegen Triple Threat

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jos van Moorsel

Donderdagavond speelden de dames van Bal tegen Triple Threat uit Haarlem voor de beker. Coach Jorrick moest het wederom doen zonder Hinke Houben en Nicki Hendrix, waardoor het team lengte miste op het veld. Door de blessures kregen de jongste spelers wel de kans om wedstrijdervaring op te doen. Kiki Kooijman maakte dan ook haar debuut bij de dames voor eigen publiek. Ze heeft een keer eerder meegedaan, maar dat was tijdens een uitwedstrijd.

Thuiswedstrijd

Het verschil in punten liep gedurende de 4 kwarten geleidelijk op en zo stond er uiteindelijk 51-74 op het scorebord.  (Q1 18-21, Q2 29-41, Q3 44-59).

De eerstvolgende thuiswedstrijd is aanstaande zaterdag 25 februari om 20.00 uur in de sporthal op Boshoven. Martini Sparks zal dan de tegenstander zijn in deze wedstrijd.

Eigen fysiotherapeute

Wist u dat het vrouwenteam een eigen fysiotherapeute heeft die aanwezig is bij de thuiswedstrijden? Haar naam is Laura van Gemert en ze komt oorspronkelijk uit Nederweert. Ze heeft daar zelf gebasketbald en kende daardoor Marianne Körner. Het lijntje naar het vrouwenteam van BAL was toen snel gelegd. Ze vindt het erg leuk om bij de wedstrijden aanwezig te zijn; het is een heel leuk team. Laura werkt bij een praktijk in Maastricht en heeft als specialisatie handtherapie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie