Berging na vrachtwagenongeval in Maarheeze is voltooid

Maarheeze – Voorbijgangers op de Stationsstraat in Maarheeze zien nu een groot gapend gat in een woning waar eerder vandaag een vrachtwagen naar binnen reed. Het mag een wonder heten dat in de woning niemand gewond is geraakt.

Eerder vandaag reed rond 15.00 uur een vrachtwagen een woning binnen. Twee kinderen en hun moeder kwamen met de schrik vrij. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur tijdens het rijden onwel is geworden waarna hij met zijn vrachtwagen de woning binnen reed. De chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Een aannemer heeft de woning gestut waarna de vrachtwagen door een berger is verwijderd. De woning is onbewoonbaar geworden. De oprit ligt nog bezaaid met puin en het gat in de muur is meters hoog. Ook de voortuin van de buren, waar de vrachtwagen doorheen is gereden, is nog een grote ravage.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor verdere ondersteuning van de getroffen bewoners. De exacte toedracht wordt nog onderzocht.

Bekijk een video: https://youtu.be/KnwpxqtYwa0