Vrachtwagen rijdt woning binnen in Maarheeze

Plaats een reactie

Maarheeze – Update 16.58u – De hulpdiensten zijn woensdag rond 15.00 uur gealarmeerd vanwege een zwaar ongeval in Maarheeze.

In de Stationsstraat was een vrachtwagen een woning binnengereden. De chauffeur kwam bekneld te zitten. De aanwezigen in de woning, waaronder kinderen, kwamen met de schrik vrij.

Een team Specialistisch Technische Hulpverlening kwam naar Maarheeze om de chauffeur veilig te kunnen bevrijden. Ook een traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is gearriveerd. De chauffeur is aanspreekbaar en is gestabiliseerd.

Omdat er mogelijk een gasleiding beschadigd is geraakt, is ook netbeheerder Enexis aanwezig om de situatie veilig te stellen. De Stationsstraat is afgesloten voor het verkeer. De bewoners van het getroffen huis zijn opgevangen bij de overburen.

De politie gaat nog onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Er worden getuigen gehoord en later vandaag zal nog een uitgebreid onderzoek plaatsvinden.

Update 16.58u: De chauffeur is bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Het huis zal eerst gestut moeten worden alvorens de vrachtwagen geborgen kan worden. Volgens getuigen is de chauffeur mogelijk onwel geworden tijdens het rijden. Er was op de weg geen andere partij betrokken bij het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/ntfNGUCZ08E

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie