Drie auto’s betrokken bij kop-staart botsing op N280 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 13.40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de N280 tussen Kelpen-Oler en Weert.

Ter hoogte van de rotonde bij het A2-viaduct waren drie personenauto’s betrokken geraakt bij een kop-staart botsing. Drie personen, waaronder twee kinderen, werden medisch onderzocht in een ambulance. De kinderen kregen na de controle een knuffelbeertje van de hulpverleners om van de schrik te kunnen bekomen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een berger stopte om de auto’s eventueel af te slepen, maar dat bleek niet nodig te zijn. De auto’s, waaronder een fietsendrager, waren licht beschadigd geraakt. Nadat met hulp van de politie de schadeformulieren waren ingevuld kon iedereen de weg vervolgen. Het verkeer op de N280 ondervond lichte hinder van het ongeval.