Een gezellige vastelaovendjmiddig in zes verzorgingstehuizen

Kepel Gootgemootj verzorgde zaterdag voor de vierde maal een gezellige vastelaovendjmiddig voor zes verzorgingstehuizen in Weert met medewerking van bekende Weerter artiesten.

In de middag ging een muziekcarrousel van start waarbij om de beurt Woonzorgcentrum Nedermazehof, Verpleeghuis St. Martinus, Zorgcentrum Ververshof, Woonzorgcentrum Hornehoof, Zorgcentrum Hieronymus en  Woonzorgcentrum Hushoven door de artiesten worden bezocht.

De bewoners werd een heerlijke middag gepresenteerd en ze genoten er zichtbaar van. Er werd ook gezellig meegezongen en gedanst. De polonaise mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Aan deze muzikale middag werkten de volgende artiesten belangeloos mee: Erik Fikken , Mark Gruijthuijsen, De Köpkes en Ivonne Hendrix,  De lèste dre-j, Kepel Um te Bäöke en Kepel Gootgemootj.

Dankzij inzet van vele vrijwilligers, waaronder chauffeurs en begeleiders die allen belangeloos dit geweldige initiatief steunden en sponsoring van o.a. Gemeente Weert, Wonen Limburg en Bouwmij Janssen is het Kepel Gootgemoot gelukt om voor de ouderen van Weert, samen met hun familie en vrienden, de Vastealovendj in Hoês te halen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel