Vijfde editie van Wieërter Kwis op zaterdag 16 maart 2024

Plaats een reactie

Zet het maar alvast in je agenda. Op zaterdag 16 maart 2024 vindt de vijfde editie van de Wieërter Kwis plaats.

Voormalig deelnemer en winnaar, team Tognix, heeft de organisatie van de Wieërter Kwis overgenomen van de Ladies’ Circle Weert. Hierdoor blijft deze razend populaire Wieërter Kwis voor Weert, door Weert en van Weert behouden. Alle fanatiek puzzelende Weertenaren kunnen dus volgend jaar weer meedoen en naast de eer ook geld verdienen voor het door hen gekozen Weerter goede doel.

De opzet van de Wieërter Kwis is eenvoudig en vooral heel leuk: Aan het begin van de kwisavond haalt je team de vragenlijst op en deze moet aan het einde van de avond weer ingeleverd worden. Hiervoor heb je nodig: algemene en Wieërter kennis, een creatieve geest voor de doe-opdrachten en mag je uiteraard ook buitenshuis in Weert op pad! Hierbij mogen alle mogelijke hulplijnen die je maar kunt bedenken worden ingezet. Lijkt dit je wat? Noteer de datum, trommel je familie, vrienden, buren, collega’s etc. op en schrijf je in.

Kijk voor meer informatie of sponsormogelijkheden op de website (www.wieerterkwis.nl) en volg de Wieërter Kwis via Facebook of Instagram. Zo mis je nooit het laatste nieuws en weet je direct wanneer later dit jaar de inschrijving voor de teams van start gaat.

Bekijk de promovideo: https://youtu.be/JqkxsIYz3i0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie