Eerste optocht van FV De Dröppelkes in de wijk Leuken

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

FV De Dröppelkes zorgt ervoor dat het vastelaovendjhart in de wijk Leuken blijft kloppen. Dit jaar organiseerde ze voor het eerst een optocht.

De Fieëst Vereîniging werd in 2020 opgericht, maar kon vanwege de coronamaatregelen de afgelopen jaren, dit jaar pas echt beginnen met het feest. Omdat V.V. de Zweeloeëre Leuken een vereniging in ruste is geworden was het maar de vraag of de vastelaovendj in de wijk Leuken in leven zou blijven.

Gelukkig trekken ze bij De Dröppelkes er hard aan. Dit jaar werd voor het eerst een prins (Stijn I) uitgeroepen. Ook organiseerden ze voor het eerst een optocht. De optocht was klein maar fijn. Het begin voor een nieuw vastelaovendj hoofdstuk op Leuken is gemaakt.

Bekijk een video van Stefan Video Productions: https://youtu.be/sJzm0DxsvXg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie