Er vloeit weer bier uit de tap van Café ’t Kruuënke op de Oelemarkt

Vanaf vrijdag is de Oelemarkt weer een stukje meer zoals vroeger. Wethouder Suzanne Winters opende samen met kastelein Jerrel Smeets Café ’t Kruuënke. Na een paar weken hard klussen is het authentieke bruin café er klaar voor om weer, net als in vroeger tijden, veel mensen gezelligheid te bezorgen. Vanaf zaterdag 11 februari 2023 is Café ‘t Kruuënke weer open voor iedereen.

Jerrel vertelt: “Ik ben er trots op een steentje bij te kunnen dragen de Oelemarkt weer een stukje gezelliger te gaan maken. In dit pareltje van een café richten we ons erop om mensen van 25+ een mooi pilsje, een smaakvol speciaal bier of een uitstekend glas wijn te serveren. Een goed gesprek tijdens de borrel kan dan naadloos overgaan in een avond vol gezelligheid, waarbij ongetwijfeld af en toe luidkeels meegezongen gaat worden. Qua sfeer, service en gastbeleving hebben we als voorbeeld ‘In de Karkol’ in Maastricht. Een klassiek café waar mensen graag samenkomen!

De locatie is naar eigen zeggen een prachtig, klassiek pand aan een roemrijke markt binnen de Weerter singels. Oude foto’s en schilderijen die de wanden subtiel sieren,  geven ons dat vertrouwde gevoel van weleer. Ze willen graag hard werken, samen met de andere ondernemers, om de Oelemarkt weer dé plek te laten worden waar Weert en omstreken trots op is.