Fietser lichtgewond na aanrijding op Roermondseweg

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 13.40 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Roermondsdweg.

Bij een fietsoversteek, ter hoogte van Intratuin, had een lichte aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser. De fietser was ten val gekomen en raakte daarbij lichtgewond aan zijn hoofd.

Voorbijgangers en de bestuurster van de auto stopten om eerste hulp te verlenen. De politie gaf een steuntje in de rug waarna de man in een ambulance werd onderzocht. De man werd behandeld aan zijn lichte verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De Trumpertweg was deels afgesloten, maar de politie begeleidde het verkeer om de locatie van het ongeval heen. De betrokken auto was niet / nauwelijks beschadigd geraakt. De fiets is opgehaald door de politie.