Go2Run voorjaar 2023 bij LG De Grenslaupers

Foto door Jos Smeets

Wil je graag starten met hardlopen, maar weet je niet goed hoe, wanneer, waar en met wie? Lopersgroep De Grenslaupers uit Stramproy begint op zaterdag 1 april (ja, dat lees je goed) een nieuwe startersgroep.

Van 0 naar 3 km

Heb jij het voornemen om om wat voor een reden dan ook (weer) met hardlopen te beginnen? En heb je graag een stok achter de deur? Dit is je kans. In 8 weken train je in een beginnersgroep van 0 naar 3 km (3000 m) hardlopen. De snelheid is daarbij niet van belang, maar het volhouden, het voor jezelf leveren van die prestatie, wel.

Trainingen

De trainingen worden gegeven door de trainers van de Grenslaupers. Wekelijks is dat één hoofdtraining op de zaterdagmorgen (09:30 – 11:00 uur) en één of twee aanvullende trainingen op de dinsdag- en/of donderdagavond samen met de Grenslaupers.

Praktische informatie

  • Trainingsdata hoofdtrainingen: zaterdagen 1, 8, 15, 22 en 29 april, 6 en 13 mei 2023.  Slotloop is zondag 21 mei 2023.
  • Locatie: Natuur– en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4 in Weert
  • Deelnamekosten: € 40,00 p.p. te voldoen bij inschrijving via een betalingslink die je ontvangt.
  • Meer informatie en aanmelden: https://www.degrenslaupers.nl/go2run-beginnen-met-hardlopen of via [email protected].