Voetbalschool Tiki Taka organiseert traditioneel schoolvoetbaltoernooi

Archieffoto

Voetbalschool Tiki Taka organiseert ook dit jaar weer het traditionele schoolvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van de groepen 7 en 8. Via voorrondetoernooien, eventuele vervolgrondes en regiofinales kunnen de winnende teams zich plaatsen voor de districtsfinale en uiteindelijk zelfs voor de landelijke schoolvoetbalfinale op de KNVB-campus in Zeist. Dit is waar het Nederlands elftal traint. Het toernooi is op woensdagmiddag 19 april 2023. De voorronde van de regiofinale zal plaatsvinden bij MMC in Weert.

Voor alle kinderen

Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging om deel te nemen aan het schoolvoetbaltoernooi. Schoolvoetbal is juist ook bedoeld voor alle kinderen om op een ongedwongen manier kennis maken met voetbal. Het biedt hen de kans om samen met vriendjes en vriendinnetjes van school een gezellige dag op de voetbalvelden door te brengen.

Praktische informatie

De wedstrijdvorm dit schooljaar voor zowel de jongens als meisjes is 8 tegen 8.
Het minimum aantal gewenste spelers per team is 9. Het maximum aantal is 11 spelers per team. Inschrijven kan via: https://www.knvb.nl/schoolvoetbal/713/tikitakascholentoernooi.