Jeugd gaat tijdens Surprise Party nog een keer helemaal los in De Paol

In Café-Zaal De Paol te Altweerterheide vond vrijdag de Vastelaovendj Surprise Party plaats. Het thema van deze feestavond was Purple Magic en enkel bedoeld voor de vastelaovendj vierende jeugd uit de regio.

Busladingen vol feestvierders werden afgezet voor een onvergetelijke avond. De jeugd zal het misschien nog niet beseffen, maar een feestje vieren in De Paol is na de vastelaovendj niet meer mogelijk omdat het wordt omgebouwd tot wooncomplex. Dus ze hebben nog een stukje lokale geschiedenis geschreven.

De organisatie was in handen van C.V. De Heiknuiters en men had gezorgd voor een gevarieerd programma. Naast muziek kreeg de jeugd ook een goochelact voorgeschoteld door Magic Bob. Ook konden de kinderen op de foto in een speciale fotoruimte en was er een jonge waarzegster aanwezig.