Kepel Gootgemootj organiseert ‘ne Verzörgdje middig

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 11 februari 2023 is het eindelijk weer zover. Kepel Gootgemootj verzorgt voor de vierde maal een gezellige vastelaovendjmiddig voor zes verzorgingstehuizen in Weert, met medewerking van bekende Weerter artiesten.

Muziekcarrousel

Vanaf 14.30 uur gaat een muziekcarrousel van start waarbij om de beurt Woonzorgcentrum Nedermazehof, Verpleeghuis St. Martinus, Zorgcentrum Ververshof, Woonzorgcentrum Hornehoof, Zorgcentrum Hieronymus en Woonzorgcentrum Hushoven door de artiesten worden bezocht.

De bewoners worden getrakteerd op een heerlijke middag. Uiteraard mogen ze meedoen: ze kunnen zingen, dansen en zelfs de polonaise lopen. Aan deze muzikale middag werken de volgende artiesten belangeloos mee: Erik Fikken, Mark Gruijthuijsen, De Köpkes en Ivonne Hendrix, De lèste dre-j, Kepel Um te Bäöke en Kepel Gootgemootj.

Vastelaovendj in hoês

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, waaronder chauffeurs en begeleiders, die allen belangeloos dit geweldige initiatief steunen en dankzij sponsoring van o.a. gemeente Weert, Wonen Limburg en Bouwmij Janssen is het Kepel Gootgemoot gelukt om voor de ouderen van Weert, samen met hun familie en vrienden, de vastelaovendj in hoês te halen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie