Lokale sprekers bij Bibliocenter: Strafrechtadvocaat Sjanneke de Crom

Bibliocenter biedt een podium aan lokale sprekers om hun expertise en kennis te delen. De bibliotheek is meer dan alleen boeken. Het is ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je wordt geïnspireerd en waar kennis wordt gedeeld. Op 28 februari 2023 om 20.00 uur is Strafrechtadvocaat Sjanneke de Crom te gast bij Bibliocenter Weert.

Sjanneke vertelt waarom zij voor dit beroep heeft gekozen, hoe zaken bij haar komen en of zij wel eens bezorgd is of strafzaken worden gefinancierd. Ook gaat ze vertellen hoe ze iemand kan verdedigen terwijl ze weet dat diegene ‘het’ gedaan heeft. Ben je benieuwd naar haar verhaal? Aanmelden voor deze avond kan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.

Strafrechtadvocaat Sjanneke de Crom

Opgegroeid tussen twee oudere broers en één oudere zus op een paardenboerderij in Weert, leerde zij als kind al voor zichzelf op te komen. Met een vechtersmentaliteit staat de 33-jarige Sjanneke inmiddels alweer een aantal jaren haar mannetje in de rechtszaal. Of iemand nou verdacht wordt van winkeldiefstal of moord: De Crom is van mening dat iedereen recht heeft op een eerlijk proces en gaat dan ook in iedere zaak voor haar cliënten door het vuur.

Komende lokale sprekers

De volgende lokale sprekers bij Bibliocenter Weert zijn op 14 maart, adjunct officier van justitie van justitie Mandy Waegemans en op 12 april, Hoogleraar duurzaam bedrijfsleven Nancy Bocken. Verzekerd zijn van een plek? Meld je alvast aan via de website van Bibliocenter.