LVO Muziekgala 2023 in het Munttheater

Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 21, 22 en 23 maart staat Het Muziekgala 2023 op het programma van het Munttheater in Weert. Helaas is het Muziekgala de afgelopen drie jaar niet door kunnen gaan in het Munttheater, zoals vele activiteiten, wegens de coronapandemie.

Vorig jaar heeft er wel een muziekavond plaatsgevonden op de Philips van Horne waarbij de leerlingen van LVO Weert hun muzikale talent konden laten horen. Maar dit jaar kan het weer voor het echt in het Munttheater plaatsvinden.

Onder begeleiding van het professionele team van het Munttheater zal het extra speciaal zijn voor de leerlingen om het als deelnemer mee te maken, maar ook zeker zo leuk om het muziekgala te bezoeken.

Programma

De avond is gevuld met een variërend programma aan muziek. Van dans tot klassiek, pop en rock maar ook koorzang komt terug, waarbij alle muziekclusters (zo’n 80 leerlingen) een gearrangeerd koornummer neerzetten onder begeleiding van een band.

Extra bijzonder is dat dit jaar niet alleen de onder- en bovenbouw leerlingen van de LVO-scholen meedoen maar ook een aantal kinderen van de basisschool, die komend jaar naar één van de scholen gaan. Ook oud examenleerlingen willen graag nog een keer op het podium staan in een band samen met de middelbare scholieren. Een erg breed programma dus.

Jeroen Broens en Anne Hengeveld presenteren de muzikale avond. Dit zijn twee leerlingen van het College en de Philips van Horne. De organisatie van het Muziekgala bestaat verder nog uit vier muziekdocenten van de Philips van Horne en het College: Sharon van Dael, Sven Heijman, Saskia van den Berg en Fons Heuvelmans.

Toegang en informatie

Een ticket kost € 15,- per kaartje, dit is inclusief een pauzedrankje. Deze tickets zijn te koop via www.munttheater.nl.

Je kunt een kaartje kopen voor de dinsdag, woensdag of de donderdag. De ontvangsttijd van het spektakel is om 19.30 uur. Meer informatie op de website van het Munttheater en op de websites van de LVO-scholen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie