Motorcross opstapdagen voor de jeugd in Nederweert-Eind

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Na de succesvolle kennismakingsdagen in 2021 en 2022 kan de jeugd weer kennismaken met motorcross. Ook dit jaar zijn de proeflessen in Nederweert-Eind, en worden deze gegeven onder professionele begeleiding en op de nieuwste elektrische crossmotortjes. Deze motoren zijn perfect te begrenzen en af te stellen op de lengte van de deelnemertjes.

Kennismaking

Kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud kunnen tijdens deze drie dagen in stapjes kennismaken met het rijden op een crossmotor. Uiteraard verzorgt de organisatie ook alle kleding én de bijbehorende verzekering.

Praktische informatie

Deelnemen kan op woensdag 10, 17 en 24 mei of op 31 mei, 7 juni en 14 juni. Inschrijven voor de eerste set lesdagen is mogelijk via deze link, inschrijven voor de tweede set lesdagen via deze link. De lessen zijn op deze woensdagen van 13.45 tot 16.15 uur en van 16.30 tot 17.00 uur. 

Heb je vragen? Neem dan contact op via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie