Opnieuw staking bij het streekvervoer

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De vakbonden CNV en FNV hebben aangekondigd op woensdag 22 februari en vrijdag 24 februari 2023 te staken in het openbaar vervoer. Dit voor een betere CAO voor de medewerkers van de vervoersbedrijven.

Arriva geeft aan het vervelend te vinden voor de reizigers want dit kan gevolgen hebben voor de dienstverlening in alle regio’s waar openbaar vervoer wordt geboden, waaronder Limburg.

Ze weten op de dag zelf pas hoe groot de stakingsbereidheid is. Arriva kan daardoor niet op voorhand zeggen wat de gevolgen voor de dienstregeling zijn. Ze adviseren reizigers om rekening te houden met de gevolgen van een staking en waar mogelijk alternatief vervoer te regelen.

Zodra meer informatie bekend is passen ze bij Arriva de website aan. Op de stakingsdagen zelf is het aan te raden om kort voorafgaand aan vertrek de reisplanners te raadplegen. Arriva verwacht wel dat de buurtbussen zullen rijden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie