Optocht van De Toeters uit Budel-Schoot in beeld

Budel-Schoot – Carnavalsmaandag, dat betekent groot feest in Budel-Schoot. Op deze dag trekt traditioneel de optocht door de straten.

De optochtdeelnemers vertrokken iets later dan gepland. Het groot uitgelopen publiek moest even geduld hebben. De sjaals konden om en de handschoenen aan want het was erg fris maandag.

Toen eenmaal de optocht passeerde was het groot feest, want CV de Toeters hadden een prachtige optocht georganiseerd. Een mix van deelnemende groepen aan de optochten van Budel Schoot en Gastel, en een aantal nieuwe groepen.

Het waren weer prachtige kleurrijke creaties, en voor de deelnemers was het zeker zo fijn dat de mensen rijendik langs de weg stonden om hun act te aanschouwen.  Een prachtige lange bonte stoet trok voorbij, met als afsluiter de prinsenwagen met Prins Ivo, zijn vrouw Prinses Rian, en zijn zoon Stan als jeugdprins van CV de Toeters, een prachtig familieplaatje. 


Een bijdrage van Foto Hammie. Bekijk je dit bericht via de app en zijn de foto’s niet zichtbaar? Klik dan hier om ze te bekijken.