Politie zoekt autokrasser in Weert-Zuid

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Sinds het begin van dit jaar komen er bij de politie in Weert regelmatig meldingen binnen van bekraste auto’s in Weert-Zuid. In de eerste week van januari was het al vier keer raak op de Serviliusstraat en inmiddels zijn er al 10 aangiftes binnengekomen, zo meldt de politie via Instagram.

Het onderzoek richt zich op de omgeving van de Serviliusstraat/Van Halenstraat. Op camerabeelden ziet de politie onder andere één persoon achtereenvolgens drie verschillende auto’s bekrassen. Opvallend is dat deze persoon met een hond wandelt, vermoedelijk een Stafford.

Weet jij meer over de bekrassingen in Weert-Zuid of heb je tips of informatie over de verdachte? Neem dan contact met op met de politie door te bellen naar 0900-8844 onder vermelding van registratienummer PL2300-2023018318.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie