Steff Janssen uit Nederweert genomineerd voor finale gouden ijsspatel

Nederweert – Op maandag 30 januari jl. ontvingen de Keurmeesters bij de Evenementenhal in Gorinchem (locatie van IJs- en Bakkersvak) maar liefst 60 inzendingen van de ijssmaak Stracciatella. Het officiële en live proeven van het ingeleverde ijs was op 31 januari j.l.

De juryleden hadden de lastige taak om uit alle inzendingen maar 24 genomineerden te kiezen. IJssalon Florence uit Nederweert is een van de 24 genomineerden die 5 maart a.s. nogmaals hun stracciatella-ijs live op het wedstrijdpodium zullen draaien. Ze hebben deze titel al maar liefst 4 maal gewonnen!

Maak de wedstrijd mee

IJssalon Florence gaat zondag 5 maart op de eerste beursdag de strijd aan voor De Gouden IJsspatel 2023. Wil jij de ijssalons zien strijden op deze dag? Kom dan naar de IJs- en BakkersVak en maak deze wedstrijd zelf mee.

Winnaar Gouden IJsspatel

Tijdens het IJsVak Gala op maandagavond 6 maart wordt de winnaar van De Gouden IJsspatel bekend gemaakt.

Volg de wedstrijden

Op de hoogte blijven van de wedstrijden Gouden IJsspatel, Gouden IJscreatie en IJssalon van het Jaar? Volg Vereniging Ambachtelijk IJscentrum op facebook, facebook.com/ambachtelijkijscentrum of check de website, www.ambachtelijkijscentrum.nl.

Over de IJs-vakwedstrijden

De organisatie van de IJs-vakwedstrijden (De Gouden IJsspatel, De Gouden IJscreatie, IJssalon van het Jaar), is in handen van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. De belangenbehartiger van ambachtelijke ijsbereiders in Nederland. Met deze wedstrijden tonen ijsbereiders hun vakmanschap en kunnen ze zich aan elkaar meten, maar creëren ze ook aandacht voor ambachtelijk bereid ijs bij de consument.