Inwoners Budel-Schoot winnen samen 175.000 euro bij Postcode Loterij

Fotograaf: Jurgen Jacob Lodder

Budel-Schoot – Goed nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6023RA (straat: Heuvel) in Budel-Schoot. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op woensdag 1 februari met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen

  • 50.000 euro (1 winnaar)  
  • 25.000 euro (5 winnaars)   

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Margriet en Harry spelen mee met één lot en winnen 25.000 euro. Ze reageerden enthousiast, want het bedrag komt bijzonder goed van pas: “Wauw, geweldig! We zitten midden in een verbouwing, dus dit komt extra goed uit.”

Hennie wint 25.000 euro. Als hij de sleutels van een splinternieuwe BMW in ontvangst neemt schiet hij vol: “Hier ben ik ontzettend dankbaar voor.”

Frans en Jose winnen met hun lot 25.000 euro: “Eigenlijk hebben we bijna alles al. Maar een nieuw bed staat nog wel op ons verlanglijstje. Die kunnen we nu zeker aanschaffen!”

Wiel en Elly winnen ook 25.000 euro: “We hebben net een grote verbouwing gehad. Met dit mooie bedrag kunnen we ons huis verduurzamen. We willen bijvoorbeeld graag zonnepanelen, die kunnen we nu laten plaatsen.” 

Uitreiking te zien op tv 

De uitreiking aan de winnaars uit Budel-Schoot is te zien in het tv-programma ‘The Floor’ op zondag 5 februari 2023 bij RTL 4.