SV Laar investeert in de toekomst

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

De prestaties van het eerste elftal van SV Laar blijven onveranderd van hoog niveau. De lange reeks van ongeslagen wedstrijden blijft ook landelijk niet onopgemerkt. Daar zijn ze met z’n allen natuurlijk hartstikke trots op. Een goed team verdient trainers die het beste in de spelers naar boven kunnen halen. Gionni Peluso en Frans Horijon zijn zulke trainers. Zij blijken een belangrijke factor te zijn in de ontwikkeling van de selectie. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de contracten met beide trainers verlengd zijn.

Trainen op hoog niveau

De ambitie van Gionni blijkt o.a. uit het volgen van de opleiding UEFA A. De KNVB biedt deze aan voor coaches in de top van het amateurvoetbal. Naast het optimaliseren van de sportieve prestaties helpt Gionni de club ook om op andere vlakken stappen te maken. Hij lijkt dus nog lang niet klaar te zijn bij SV Laar.

Frans Horijon haalt met zijn opleiding en ervaring op BVO-niveau (Betaald Voetbal Organisaties) het beste in onze keepers naar boven. Komend seizoen gaat hij bovendien, naast de keepers uit de selectie, ook de keepers van de oudere jeugd trainen.

Felicitatie

Door deze trainers aan hen te blijven binden waarborgt SV Laar het hoge niveau voor nu én voor de toekomst. Zo blijven ze een aantrekkelijke club om voor te spelen. Dat verdient niet alleen een felicitatie voor beide heren en de selectie, maar zeker ook voor de hele vereniging!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie