SV Laar nog steeds op koers

Ingestuurde foto

Het lijkt erop dat de SV Laar stevig op weg is naar het tweede klasserschap. Ook de SV Melderslo kon daar vandaag geen verandering in brengen.

Een kwartier na het beginsignaal kwam Stijn Jacobs enkele meters buiten het strafschopgebied in schietpositie. Zijn schot verween via de onderkant van de lat en de rug van de keeper in het doel (1-0). Een kwartier later had de keeper weer een ongelukkig moment, toen hij een bal in de voeten van de vrijstaande Stijn Jacobs speelde (2-0).

Na rust kreeg Melderslo wat meer  grip op het spel en verkleinde Bart Verheijen in de zesde minuut na de hervatting de achterstand (2-1). Ruim 10 minuten later verwerkte de defensie van Melderslo een laag genomen corner slordig. De bal kwam voor de voeten van Mitchel Sonneville die de eindstand op 3-1 bepaalde.

Na 13 wedstrijden staat Laar met slechts 2 verliespunten aan kop, met een voorsprong van 8 punten op Merefeldia, de nummer 2.