Noa Veltrop pakt derde plek Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival

Vandaag stond de 12-jarige Noa Veltrop met haar liedje ‘Dae Vastelaovendjsdruimevanger’ in de finale van het Kinjer Vasteaovend Leedjesfestival (KVL). Tijdens de editie van 2023 werd Noa verdienstelijk derde.

In 2020 bereikte Noa ook al eens de finale. Met ‘Allein mer karnavâl’ werd ze toen vierde. Dit jaar eindigde ze bij de beste drie van Limburg. Een hele mooie prestatie, zeker als je weet dat er 16 deelnemers waren tijdens het KVL dit jaar.

Winnaar

Diej van Bieëgdje hebben met het lied “Laot huuere desse biej os huuers” gewonnen. Het werd een geweldig Kinjer Vastelaovesleedje 2023.

Plannen voor de toekomst

Omdat Noa inmiddels 12 jaar is mocht ze dit jaar voor het laatst deelnemen aan het KVL. Maar dat betekent niet dat ze nu gaat stoppen met muziek maken. Sterker nog: de komende jaren richt Noa zich op het TVK, het Tiener Vastelaovend Konkoer. En straks, als ze 18 is, hoopt ze te mogen schitteren op het podium van het grote LVK.