VV Geîne Pôngel organiseert “Lidjes uut de aoj doeës”

Na het enorme succes van de Ieërste Wieërter Prinsessenverkiezing van 2019 en het Ieërste Wieërter Songfestival van 2020, zet VV Geîne Pôngel de traditie voort met wederom een ludiek evenement op de vrijdag vóór de vastelaovendj.

Lidjes uit de aoj doeës

Twee coronajaren was het stil, maar op veler verzoekt keert de vereniging in 2023 terug met een feestelijk carnavalesk en avondvullend programma. Dit jaar gaan ze terug in de tijd met “Lidjes uut de aoj doeës”.

Inschrijving geopend

De inschrijving staat open voor iedereen. De uitvoeringen worden beoordeeld op basis van originaliteit, uitdossing en uiteraard zangkwaliteiten. Maar playbacken mag natuurlijk ook!

De deskundige jury bestaat naast Geert Gabriëls uit Hans Corstjens en de winnares van de Ieërste Wieërter Prinsessenverkiezing: Mieke Weegels.

Dus wil je je vocale talenten laten horen, schrijf je dan nu in voor dit bijzondere en eenmalige evenement via [email protected].

Praktische informatie

De avond vindt plaats op vrijdag 17 februari in Café Tramhalt en begint om 20.11 uur. Kom op tijd, want vol is vol. Ut weûrdj weer unne top-aovundj dus zörgtj dejje dur beej zeêtj!