Wacht even met je auto wassen; er is Saharazand onderweg

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (tomwang)

Wie van plan is de komende dagen zijn of haar auto te wassen kan daar beter nog heel even mee wachten. Er is namelijk een ‘stofpluimpje’ van Sarahazand onderweg, zo meldt NU.nl.

Vanaf woensdag trekt er een wolk Saharazand over het land, die via de op woensdag, donderdag en vrijdag verwachte buien voor onder andere vieze autoruiten en tuinmeubelen kan zorgen. Schadelijk is het niet, aldus Weerplaza, maar smerig wel. En zonde van het harde werk als je net je auto hebt gewassen.

In het weekend trekt de stofpluim weg richting de Middellandse Zee. Goed nieuws voor liefhebbers van een schone auto, én voor vastelaovendjvierders die zich liever laten bestrooien met confetti dan bedekken met Saharazand.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie