WdG Stamtafel: Frans Henderikx over noaberschap in Stramproy

Als Frans Henderikx zijn boodschappen doet gebeurt het dat hij wel 20 keer iemand goedendag zegt. Frans is dan ook geen onbekende in Stramproy. Hij was maar liefst 12 jaar voorzitter van de Dorpsraad in Stramproy.

In Stramproy is het noaberschap nog heel erg aanwezig. Iets waar ook Dorpsraad Stramproy zich sterk voor maakt. Het organiseren van evenement, klaar staan om mensen te helpen (bijvoorbeeld in de corona-periode) en het samenbrengen van verenigingen. Het zijn slechts enkele voorbeelden wat de mensen in Rooj samenbrengt. Dit komt ten goede van de leefbaarheid en kwaliteit van leven.

In de onderstaande video gaan Frans Henderikx en Marja Feijen met elkaar in gesprek over de inzet voor het mooie dorp Stramproy.

Bekijk de video: https://youtu.be/br8X28U2_KY