WdG Stamtafel: Stationsplein wordt decor voor Antje de Musical

In mei 2024 staat er iets bijzonders te gebeuren in Weert. Na het succes van ‘Rogstaekers De Legende’ en ‘Graaf van Horne de Musical’ gaat Stichting Wieërt Amezieërtj een nieuwe musical in de buitenlucht organiseren.

Spektakel

De nieuwe musical belooft wederom een groot spektakel te worden. Het Stationsplein wordt als decor gebruikt. Mark Bouwmans vertelt aan Marja Feijen er meer over in de onderstaande video. Hij licht een tipje van de sluier op.

Audities

Aan het verhaal en de dialect teksten op de bijpassende bekende popnummers wordt hard gewerkt en de zoektocht naar zang- en acteertalent kan dus van start.

Stichting Wieërt Amezieërtj doet dan ook een oproep aan talenten uit de regio om zich aan te melden voor een speciaal georganiseerde auditie voor nieuw talent. Wil jij in mei 2024 als nieuwe musicalster stralen in een gloednieuwe grootschalige dialect popmusical dan is dit je kans.

Stuur uiterlijk 15 februari een door jou ingezongen opname, bij voorkeur met beeld, een cv van je muzikale activiteiten en een foto van jezelf naar info@wieërtamezieertj.nl

Dan kan het zomaar zo zijn dat je op zaterdag 11 maart wordt uitgenodigd voor de auditie bij theater De Huiskamer waar het productieteam, met als gast Rob Mennen (muzikaal leider van de bekende musical Dagboek van een Herdershond), jouw auditie gaat beoordelen.  Is dit jouw eerste stap naar een mooie rol in onze nieuwe musical?

Kijk voor meer informatie snel op de website www.wieertamezieertj.nl en via de videotrailer: https://youtu.be/kVXPKRDz95w

Bekijk de video: https://youtu.be/LwqurlAYMQk